3. 2. 2025
Pavel Tůma: Rozhovor pro e-Bulletin Komory daňových poradců ČR

Se skupinou CROCODILLE spolupracujeme již několik let, pravidelně jim poskytujeme komplexní služby naší znalecké kanceláře.
Hlavní činností celé skupiny Crocodille vedené Petrem Cichoněm, je výroba a distribuce balených baget a sendvičů již od roku 1990. Odlišnost od klasických fast foodových konceptů spočívá v konceptu moderních restaurací se stylovou atmosférou, které nabízí speciality vytvořené podle receptur šéfkuchařů a připravuje je z čerstvých regionálních surovin, v čerstvých křupavých bagetách a dalších variantách pečiva.
Skupina Crocodille má vlastní pobočky v Praze, Brně, Madridu, Vídni či Budapešti a následné obchodní zastoupení v dalších více něž 14 zemí Evropy.
Zaměřují se na výrobu a prodej balených potravin, a to zejména baget, sendvičů, wrapů a dalších jídel určených k rychlému občerstvení. Do této skupiny Crocodille patří i koncept sítě restaurací Bageterie Boulevard, 360pizza, Fresh Crocodille Sandwiches či Albert Fresh bistro. Společnosti ve skupině Crocodille si v současnosti vyjma výroby balených baget či sendvičů také pečou vlastní pečivo či vyrábějí vlastní majonézu a dresinky.
Velmi si spolupráce a důvěry vážíme a těšíme se na další společné výzvy, které nás čekají.
Autor: Petr Novák - Expert Institute Manager